Blogiarkisto

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Marraskuun ostoksia

Marraskuussa tuli ostettua hieman tavallista enemmän kirjoja omaksi ja vielä suurin osa uutena. Tosin onneksi niistäkin pari löytyi alennushyllystä, joten rahanmeno pysyi siedettävällä tasolla.

Kirpputorilta:

Merja Jalo: Hubertusratsastus
Tämän ohuen kirjan ehdin jo lukea ja kirjoittaa siitä blogiin. Oikeastaan pelkän nostalgian takia tämän ostin, kun hintakaan ei tainnut olla kuin euron.

Riikka Pulkkinen: Totta
Pidin Pulkkisen kirjasta Vieras, mielelläni lukisin kirjailijalta lisää tuotantoa. Kannetkin kummassakin kirjassa on samantyylisiä, joten ne jopa näyttää hyvältä vierekkäin kirjahyllyssä. :D

Inari Krohn: Musta ja muut värit
Takakannen perusteella ihan mielenkiintoiselta vaikuttava kirja, vaikka esittelyä enemmän kirjan ostamiseen vaikutti parin euron hinta. Harmi, kun unohdin tämän kirjan jokaisesta kuvasta.

Philippa Gregory: Valkoinen kuningatar
Olen lukenut tämän ja pari muuta Philippa Gregoryn kirjaa jo aiemmin ja pidin niistä. Halusin tämän omaan hyllyyn, kun hinta oli pari euroa.

Kirjakaupasta:

Maria Turtschaninoff: Maresi - Punaisen luostarin kronikoita
Rakastan tämän kirjan kantta, se on niin kaunis. Olen kuullut että sisältökin on timanttia, joten tämä on ollut lukulistallani jo pitkään.

Selja Ahava: Eksyneen muistikirja
Pidin Selja Ahavan Taivaalta tippuvista asioista. Kirjapörssin pöydältä löysin kirjailijan esikoisen parilla eurolla ja odotukseni kirjan suhteen ovat korkealla.

Damian Dibben: Historian vartijat - Myrsky nousee
Hieman heppoinen juoni tuntui loppujen lopuksi kiinnostavalta, mutta en odota kirjan suhteen suuria. Yleensä silloin joudun pettymään, varsinkin nuorten kirjojen kanssa.

Sally Green: Puoliksi paha
Idea on mielenkiintoinen, mutta onko toteutus luettava? Kannet on ainakin kivat.

Chris Columbus & Ned Vizzini: Hurjien tarinoiden talo
Tätä kirjaa katselin jo aikaisemmin kirjakaupassa, mutta vasta nyt ostin omaksi. Odotan tämän olevan jotakin samanlaista kuin Harry Potterit, mutta eihän nyt mikään voi olla yhtä hyvää...

Michelle Gagnon: Kukaan ei kaipaa sinua
Kannet on tylsät ja juonikin kiinnostavuuden rajoilla, mutta siskoni suosittelun myötä päätin antaa kirjalle mahdollisuuden.

2 kommenttia:

  1. Maresissa on kyllä uskomattoman kauniit kannet. Ja kirja on muutenkin erittäin hyvä, suosittelen ehdottomasti!

    VastaaPoista
  2. Eksyneen muistikirja on hyvä ja koskettava.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.